Seneste hitlister:

CB Denmark-Danmark Tirs. 21. maj 2024 - 00:05

Top Of ChartBase Man. 20. maj 2024 - 13:56

Brugernes Top-50 Søn. 19. maj 2024 - 00:04

CB TimeMachine Søn. 19. maj 2024 - 00:01

Philip Lør. 18. maj 2024 - 21:14

Brugernavn:
Kode:

Opret profil (Register)

Kontakt

Artist: Titel:

NeoChart

Sidst opdateret: Tirs. 10. maj 2011

Ingen beskrivelse

Danmark Hit 100

Sidst opdateret: Man. 23. december 2013

Danmark Hit 100 er ChartBases egen sammenregning af hvad der hitter på hitlister i Danmark uden for CB-regi. Meget få af hitlisterne giver på egen hånd, et seriøst billede af hvad der egentligt hitter i landet. Men med listen her, mener vi at Danmark Hit 100 er den hitliste der giver det bedste samlede overblik over hvad der er det hotteste uge efter uge i DK.

CB VideoChart DK

Sidst opdateret: Tirs. 17. december 2013

CB VideoChart DK er listen over de danske videoer som ChartBase-Panelet synes er bedst lige nu! Har du lyst til at blive medlem af Panelet, eller kender du en ny dansk musikvideo, vi ikke har opdaget? Så smid et par ord!

CB DanskPop

Sidst opdateret: Tirs. 22. december 2015

CB DANSKPOP STOPPEDE VED UDGANGEN AF 2015! MAN KAN NU STEMME PÅ DE STØRSTE DANSKE HITS PÅ DEN NYE LISTE - CB DENMARK-DANMARK! CB DanskPop (tidligere CB DanskTopz) - landets næstvigtigste Danskpop-liste - er listen hvor vi forsøger at tage pulsen på hvad de største ørehængere i DanskPop-verdenen netop nu er! Listen er baseret på hvad der iøvrigt hitter her på ChartBase.dk samt, en Panel-afstemning men vigtigst af alt - så er det DINE stemmer der tæller ca. 50%! Der SKAL dog stemmes på mindst 5 hits for at ens stemmer tæller med! Det skal UNDERSTREGES at stemmer der skønnes at være taktiske eller på anden måde useriøse sorteres fra!! Der kan stemmes indtil mandag Kl 19.00.

CB Urbanized DK

Sidst opdateret: Ons. 19. december 2012

CB Urbanized DK er din guide til de fedeste Danske hits inden for Urban-genren netop nu. De vigtigste Danske hitlister, vores egne lister her på ChartBase.dk og en Panel-afstemning ligger til grundlag for listen.

CB Dancefloor DK

Sidst opdateret: Fre. 21. december 2012

CB Dancefloor DK er listen over de fedeste danske hits inden for Dance-genrerne netop nu og er baseret på de danske hitlister, ChartBase's egne og en Panel-afstemning.

CB R.A.T.

Sidst opdateret: Tors. 17. december 2020

HITLISTEN ER UDGÅET MEN OVERTAGES SNAREST AF EN NY! CB R.A.T. - Giver dig de hotteste hits af Rock-, Alternative- og Tastemakerfavoritter. Charten overtager CB RockCharts plads - og overtager den og The Rapid A´s grundlag (4/11-2016).

CB RockChart DK

Sidst opdateret: Tors. 20. december 2012

De fedeste Danske hits inden for Rock, RockPop og Rock/Alternative - genrerne finder du på CB RockChart DK hver eneste uge. Listen er baseret på hvad der hitter i Danmark, på ChartBase's egne hitlister samt en Panel-afstemning. Har du et hit der mangler på listen, så "kontakt os".

The Rapid A

Sidst opdateret: Fre. 29. juli 2016

Charten er lukket ned og lagt sammen med Rock på CB R.A.T.-charten!! The Rapid A -listen giver jer hver uge de hotteste hits indenfor de mere Alternative genrer.

CB Flashback

Sidst opdateret: Man. 28. april 1980

Flash Back Chart er listen hvor vi forsøger at sætte spot på hvad der hittede rundt omkring i verden tilbage i tiden. Listen er løseligt baseret på hitlister fra en række lande der på hver deres måde var repræsentative for hvad der hittede dengang.

CB EuroChart

Sidst opdateret: Tirs. 23. december 2014

CB EuroChart gives you the hottest hits from Europe right now.

CB Latino 10

Sidst opdateret: Ons. 17. december 2014

CB Latino-10-listen viser hver uge de 10 hotteste Latino, spansk - og/eller portugisisk-sprogede hits fra verden. Listen er baseret på diverse hitlister fra Brasilien, Mexico, Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Bolivia, Panama, Venezuela, El Salvador, Nicaragua, Peru, Ecuador, Paraguay, Puerto Rico, Guatamela, Uruguay, Honduras, Den Dominicanske Republic, Spanien, Portugal og ChartBase´s egne lister.

CB SchlagerTopz

Sidst opdateret: Fre. 19. december 2014

CB SchlagerTopz er listen der tager et kig på det bedste fra Schlager og andre relaterede genrer fra Bla. Tyskland, Holland, Belgien, Østrig, Polen og SydAfrika.

CB CountryChart

Sidst opdateret: Ons. 17. december 2014

CB CountryChart leverer hver uge de største Countryhits fra verden og er baseret på lister fra bla. USA, Canada, Australien og ChartBase´s egne lister.

CB Riddimz

Sidst opdateret: Tirs. 17. december 2013

CB Riddimz gives you the hottest Reggae- og Dancehall-hits right now. Based on various official Reggae- and Dancehall-charts, and ChartBase’s ovn charts.

Denmark Fair-50

Sidst opdateret: Tirs. 22. december 2015

DENMARK FAIR-50 STOPPEDE VED UDGANGEN AF 2015! MAN KAN NU FØLGE DE STØRSTE DANSKE HITS PÅ DEN NYE LISTE - CB DENMARK-DANMARK! Danmarks uofficielle hitliste og afløser for Danmark Hit 100. Listen er baseret på et utal af landets officielle hitlister vedr. salg, airplay, streaming og afstemninger - dog alle udenfor CB-regi. Listen vil dermed give et overblik over de absolut største hits i Danmark fordelt over de forskellige opgørelser. Den adskiller sig dog ved kun at fokusere på de kunstnere, som respekterer deres fans. Således vil hits der ikke er uploadet, IKKE medtages på listen.

The Rapid A DK

Sidst opdateret: Tirs. 18. december 2012

The Rapid A DK er listen hvor danske hits i genrerne Alternativ, Indie og alle de genre-hjemløse hits - der falder lidt uden for normen - hører hjemme. Har du et hit der passer ind her - så send os et link!

CB NorthAtlantic DK

Sidst opdateret: Ons. 19. december 2012

CB NortAtlantic DK (tidligere CB Føroya) er en afstemnings-liste hvor ALLE kan stemme. Her prøver vi at sætte lidt ekstra spotlight på det utroligt gode musik der kommer fra Grønland og Færøerne, men som måske ellers ikke får det fortjente fokus. Så er du færøsk eller grønlandsk kunstner med nyt udspil eller kender du bare en, så send os linket så hittet kan komme på listen! CB NorthAtlantic DK tæller med i grundlaget for vores mange genre-lister. NYT NYT NYT GÆLDENDE FRA 12/9-2012 - SKAL DER STEMMES PÅ ALLE NUMRENE - BÅDE DE 5 PÅ LISTEN OG UGENS TESTER! ALLE ANDRE STEMMER SORTERES FRA!

CB Taste

Sidst opdateret: Man. 22. december 2014

ATTENTION Radioværter, DJ´s pladeselskaber m.m. CB Taste er listen med de 10 hotteste hits på ChartBase der endnu ikke har ramt Denmark Fair-50. Dvs. fede numre, der af den ene eller anden grund indtil nu er blevet overset af mainstream-Danmark. Det er her i finder fremtidens hits - eller måske bare jeres egen musiksmag!

CB NextUp 20

Sidst opdateret: Man. 21. december 2015

CB NEXTUP 20 STOPPEDE VED UDGANGEN AF 2015! MAN KAN NU STEMME PÅ DE STØRSTE DANSKE HITS PÅ DEN NYE LISTE - CB DENMARK-DANMARK! Søndag kl. 19:00 slutter afstemningen. Mandag kl. ca. 00:05 offentliggøres listen Man stemmer ved at give 1-3 stjerner/points til et nummer. Man kan stemme på så mange man vil, men mindst 5 numre. Spamstemmer og useriøse stemmer der skønnes kun at være til fordel for en bestemt kunstner/et bestemt nummer, tælles ikke med. Er man logget ind, tæller ens stemme mere, samt man kan stemme videre i løbet af ugen, og i næste uge kan man se hvad man stemte i denne. Et hit skal være uploadet for at komme på listen. Hittet kan højst være 10 uger på listen. Har hittet været en success, testes det også på ChartBase Top-100. (Her tæller andre faktorer dog også).