Seneste hitlister:

CB Critic-Alt Tors. 13. juni 2024 - 00:05

CB 25+ Tors. 13. juni 2024 - 00:04

Top Of The World Ons. 12. juni 2024 - 00:05

CB VideoChart Ons. 12. juni 2024 - 00:04

CB Denmark-Danmark Tirs. 11. juni 2024 - 00:05

Brugernavn:
Kode:

Opret profil (Register)

Kontakt

Artist: Titel:

Hittips

Uge 09 - 2011

Kesha - Blow (Dark Intensity Remix) (Dance/Electronica/House)
doncx | Søndag den 06. marts 2011 kl. 13:12

DanmarkBasto! Feat. Amanda Wilson - Watchin´ Gregory´s Theme (KI:VO & Rasmus Uhre Bootleg) (Pop)
doncx | Søndag den 06. marts 2011 kl. 13:11

Britney Spears - Till The World Ends (Dark Intensity Remix) (Dance/Electronica/House)
doncx | Søndag den 06. marts 2011 kl. 13:07

Joy Joy - Lattergas
(Pop)

partyfever | Søndag den 06. marts 2011 kl. 10:55

Det er sku da originalt det her!

ALdrig før har jeg hørt en sang om så "behageligt" et emne som netop titlen på sang nummer 7 fra Joy Joy i det Danske Børne MGP "Lattergas".

Den har da det hele dette nummer, ABBA´s "Knowing Me Knowing You", udemærkede vokaler, og et omkvæd man kan med det samme..

For mig et stort mysterie at den ikke vandt!

Lattergas, Lattergas.... Lattergas!

carrydk | Søn. 06. marts 2011 kl. 13:11

Den var også fængende MEN min datter havde valgt den der vandt og nu har vi lige været til fastelavn og der kunne man høre at mange synes den var bedst, så "Tror På Dig Selv" gir nok mere mening for dem end lattergas, personligt var jeg til den allersidste Nr. 10 god gardin pop :)

D:Ream - Gods In The Making
(Pop)

Philip | Søndag den 06. marts 2011 kl. 08:20

D:Ream hittede i flere omgange med klassikeren (og one hit-wonderet) "Things Can Only Get Better". Først i begyndelsen af 1993, og så igen i januar 1994 hvor den nåede 1.-pladsen på den britiske singleliste. Endelig kom sangen ud igen i 1997, hvor Labour havde brugt den som deres sang i valgkampen. Et valg hvor de netop vandt regeringsmagten efter mere end et årti med konservativt styre.

 

Som om det ikke var nok, så har de fået gæstevisit på vokal af Diane Charlemagne. Måske ikke et navn der umiddelbart siger de fleste noget, men hun var forsanger i Urban Cookie Collective der havde et stort hit i 1993 med nummeret "http://www.youtube.com/watch?v=_j-Tji1DueU">The Key: The Secret" som i øvrigt var blandt de første singler jeg købte efter jeg havde suppleret min pladespiller med en CD-afspiller.

 

Hitpotentialet i "Gods In The Making" tvivler jeg dog mere på. Den 18 år gamle "Things Can Only Get Better" vil nok forblive et one hit-wonder.

The Cars - Blue Tip
(Pop)

Philip | Søndag den 06. marts 2011 kl. 08:11

Så er der dømt comeback!

Det er 80´er-bandet The Cars der er på banen igen.

 

De havde hits som "Shake It Up" (1982), "You Might Think" (1984) og endelig opfølgeren "Drive" der gik hen og blev deres helt store klassiker. Den var fremme af 2 omgange. Først i efteråret 1984, og så igen i sommeren/efteråret 1985, efter at sangen blev relanceret i forbindelse med Live Aid den sommer.

Lige i dette nummer var det Benjamin Orr der stod for vokalen, og ikke deres forsanger Rick Ocasek.

 

Efter "Drive" hørte vi ikke det store til dem på hitlisterne, men nu er de ude med dette comeback, der også dufter af 80´er-lyd. Det er både rock og synthpop fra den tid der gennemsyrer nummeret.

 

Om den ligefrem bliver et hit, må tiden så vise.

Sander Van Doorn Ft. Carol Lee - Love Is Darkness
(Dance/Electronica/House)

Philip | Søndag den 06. marts 2011 kl. 08:03

For et par år siden tilbragte Sander Van Doorn nogle uger på ChartBase Top-100 med nummeret "Close My Eyes" sammen med Robbie Williams. Et nummer der nærmest gav Robbie-drengen Faithless-lyd.

 

Bortset fra et par hits på vores CB Dancefloor er det dog ikke blevet til de helt store hits derfra siden, men måske det kan ændre sig med det nyeste udspil, der også indeholder elementer af den lyd som dance havde i slutningen af 90´erne.

Breakage Ft. Jess Mills - Fighting Fire
(Dance/Electronica/House)

Philip | Søndag den 06. marts 2011 kl. 07:55

Den britiske jungle-artist James Boyle kom på banen i 2000 med et remix af Nasty Habits nummer "Here Come The Drums",

I 2006 kom han ud med sit debutalbum, "This to Shall Pass".

 

Hans nyeste udspil, "Fighting Fire", er mere tilbagelænet musik der minder mig om forskellige stilarter gennem de seneste 15-20 år.

Chestnut Avenue - Tro På Dig Selv Danmark
(-)

vancairo | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 22:08

"Tro På Dig Selv" blev vinderen af årets MGP for børn.

Chestnut Avenue hedder vinder-duoen, med nummeret med en titel og et budskab som går igen og igen i MGP-sange.

Niveauet i år var noget middel. Men det kan måske også tyde på at DR efterhånden har fået ryttet godt op i det der før var en stor pengemaskine for producere. Nemlig nogle lettjente penge i produktioner af musik 100% minded til børn.

RockPop er hvad drengene her byder på og selv om både titel, tekst og musik bestemt ikke byder på noget som helst nyt så er det et godt nummer.

Kylian Mash ft. Akon & PULS - Club Certified (Dance/Electronica/House)
fede1988 | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 17:58

Cassey Doreen - Girls Just Want To Have Fun (Money - G Edit)
(Dance/Electronica/House)

partyfever | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 11:19

Jeg er helt pjattet med Tyskernes musiksmag, og hvis jeg skulle komme med et bud på en snarlig nummer 1 på den Tyske dancechart, som jeg i særklasse er tilhænger af, ja så bliver mit bud helt klart Cassey Doreens 2011 version af Cindy Lauper hittet "Girls Just Want to Have Fun".

Netop dette nummer har været fast inventar ved diverse fester op igennem årene, siden lauper brød igennem med det i 80´erne.

Cassey Doreen tager her nummeret "To The Next Level" og giver det et ordentlig spark dance sound. Netop nu hitter R.I.O stort i Tyskland med deres "LIke I Love You" hvor de har lånt lyden fra The Hitmen´s "Like i love You", samme opskrift bruger Cassey i samarbejde med remixeren Money G.

Der er dømt grov hit her!

Lil´Wayne Ft. Cory Gunz - 6 Foot 7 Foot USA
(Urban)

vancairo | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 05:59

Et af de hotteste Rap-numre i USA de seneste måneder er "6 Foot 7 Foot" fra den mildest talt produktive rapper Lil' Wayne, som næppe kræver den store introduktion, da han har været featured igen og igen - også på mere mainstream releases - bla. megahittet "Down" fra Jay Sean.

Her på Top Of The World og CB Urbanized har hittet også huseret - men med link som ikke var af den helt originale version.

Nu er der så endelig kommet musikvideo til hittet og nu tror jeg for alvor hittet vil tage fart.

Nummeret sampler Harry Belafonte's "Day-O (The Banana Boat Song)" fra 1956 - men originalt er meget ældre.

Solo har det knebet med at hitte mainstream uden for USA, men det tror jeg kommer på "6 Foot 7 Foot" her, som i production kan minde lidt om Snopp Dogg's minimalistiske "Drop It's Like It Hot".

Tag en lytter - det her er fedt!

 

Twenty 4 Seven Ft. Stay-C & Li-Ann - Slave To The Music Reloaded Holland
(Dance/Electronica/House)

vancairo | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 05:58

For nogle måneder siden dukkede en Reloaded version af "Slave To The Music" fra hollandske Twenty 4 Seven op.

Der var også en teaser video til det nye radio edit og ellers bare en røvfuld forskellige remixes.

Men efter at have søgt i flere uger på et helt link, droppede jeg at lede længere.

Så faldt jeg tilfældigvis over hele videoen i dag og så skulle den da tippes.

Men grundet teknisk fuck-up her på sitet så er har det nu taget ca. 3 kvarter at nå så langt som til at skrive anmeldelsen her.

Så man kan vel roligt sige at det er et nummer der har været længe undervejs:-)

"I Can't Stand It" hed deres første store hit tilbage i 1989-90, hvor besætningen iøvrigt var med rapperen Captan Hollywood (havde netop erstattet MC Fixx-It)og sangerinden Nance.

"Are You Dreamning" hed opfølgeren som også hittede pænt.

Så skred Captan Hollywood for en succesrig solokarriere og rapperen Stay-C overtog hans plads og i 1993 kom "Slave To The Music" så og gik hen og blev gruppens største hit.

Flere hits fulgte med denne besætning, men da næste album floppede gik også denne konstellation i stykker og utallige udskiftnger har der siden været i gruppen men uden rigtigt at hitte igen.

Nu - over 22 år efter starten har de så indspillet deres største hit i en opdateret version. Dennegang med Stay-C tilbage på rap og nu med den mildest talt sexede sangerinde Li-Ann vi tidligere har haft inde på ChartBase.dk med solo-materiale.

Nu var "Slave To The Music" aldrig mit personlige favorit-hit med hollænderne. Jeg var mere til deres første album og de hits derfra.

Men dette var deres største globale hit og den opdaterede sound, synes jeg nu ikke ændrer vanvittigt meget ved nummeret.

Som sagt i starten, så er det nogle måneder siden at versionen først dukkede op og jeg må indrømme at jeg ikke har set nummeret her indtage nogle hitlister siden. Men igen - videoen kom et godt stykke tid senere - så man ved aldrig.

Som sagt - stadigvæk et okay nummer, men intet "wauw" her - bortset fra Li-Ann:-)

Således endelig tippet - og med forhåbninger om snarligt bedring i teknikken her - snup et lyt!

Philip | Lør. 05. marts 2011 kl. 07:15

Naaah... Synes stadig bedst om 1993-versionen.

13 hits har de haft på min hitliste, 12 af dem i årene 1990-1997 plus en version af Berlins "Like Flames" i 2007. (For Berlin var den opfølger til "Take My Breath Away" i 1986).

6 af dem nåede 1.-plads på m,in hitliste, deriblandt "I Can´t Stand It", "Are You Dreaming" (begge i 1990) og "Slave To The Music". "Are You Dreaming" tilbragte hele 3 uger på toppen i november-december 1990.

Durban´s Finest - I Hope You Don´t Mind
(Dance/Electronica/House)

vancairo | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 05:58

Her er endnu et fedt kapitel i den House-bølge der skyller over især SydAfrika nu og som jeg inderligt håber vil bredde sig til resten af verden.

Her er det duoen Durban's Finest og deres "I Hope You Don't Mind" som jeg personligt er faldet hårdt for.

Netop nu et stort hit i hjemlandet og hvor er det bare ekstremt groovy!

Nu må vesten snart åbne de musikalske grænseovergange og lade musik fra hele verden strømme ind og søge om asyl.

Er ikke i tvivl om at hvis de fik chancen, ville RIGTIGT MANGE af disse hits få opholdstilladelse og bliver mønsterborgere på vores hitlister!

Men igen - det er en diskussion der mest af alt står mellem musikkens udbredelse kontra pladeselskabernes kontrol!

Og ikke et ord om Birthe Rønn her....:-)

Ataf - 3 Små Perkere Danmark
(Urban)

vancairo | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 05:57

Ny video - gammelt nummer fra Danmark's bedste rapper - Ataf!

"3 Små Perkere" er fra 2009-albummet Galleri, men nu er der altså skudt video til.

Og helt ærligt, så skuffer hverken track eller video her - det er som altid Toppen Af P.... Rappen når det gælder den dansk-pakistanske rapper.

Fede beats, humoristis lyrik med fedt flow og så nu alotså added en video med rytme og humor. Så bliver det naltså bare ikke meget bedre - vel?

USABritney Spears - Till The World Ends (Pop)
fede1988 | Lørdag den 05. marts 2011 kl. 00:11

Rasmus - Chasing Cars Danmark
(Rock)

vancairo | Fredag den 04. marts 2011 kl. 22:08

Så blev det Rasmus' tur til at forlade X-Factor.

Den unge Rock-sanger faldt helt igennem i showet her til aften, hvor det ellers netop var hjemmebanen - Rock-musik det galdt.

I farezonen mod AnneLouise, efter at tvillingerne underligt nok havde klaret frisag, trak han fortjent det korteste strå - selv med en Pernille Rosendahl som bøddel.

Her er det hans fremførelse at Snow Patrol's fantastiske "Chasing Cars" fra det første live-show.

En performance der endnu engang fik hittet tilbage på hitlisterne og indtil videre i år, klart har været det største X-Factor relaterede hit, med en 15. plads p.t. på Danmark Hit 100.

Fra mandag af, kan i stemme Rasmus og "Chasing Cars" ind på ChartBase Top-100 også.

Take That - Kidz Storbritanien
(Pop)

vancairo | Fredag den 04. marts 2011 kl. 08:07

Allerede på vores Bruger-lister - nyeste single fra Take That.

De IKKE-comebakende gutter er klar med "Kidz" og en fantastisk alternativ futureristisk musikvideo til.

Og Alternativ må man også sige at selve nummeret er, added Pop og såmænd også ElectroPop bliver det en Genre-cocktail der ikke umiddelbart lyder som det nemmeste at få ned.

Men faktisk er den ekstremt hurtigt catchy og rammende og her kan man rigtigt høre hvor forskellige inputs de 5 Take That'er har og har smidt ind i gruppe-samarbejdet på albummet Progress.

"Det er pga af Robbie Williams tilbagevenden til gruppen...!".

Nej gu' er det røv. Selvfølgelig har han haft stærk indflydelse. Men et nummer som "Kidz" stinker nu meget mere af Mark Owen's solomateriale end noget andet! Så drop Robbie Williams-flosklerne - dem skal i nok få serveret af andre anmeldere, der ikke kender nok til Take That:-)

Men tilbage til "Kidz". Det kan være det man kalder et enten-eller-hit. Enten falder det igennem, som for alternativt. Eller også bliver det virkeligt taget til sig rundt omkring som det geniale stykke musik det faktisk er.

Jeg tror og håber på det sidste.

 

Snup et lyt og et kig!

Kristine Juliane - Drømmen Nu I Nat Danmark
(Dance/Electronica/House)

vancairo | Fredag den 04. marts 2011 kl. 08:06

"Det Er Derfor Det Er Sådan Her" - "svaret" på Xander's "Det Burde Ikk' Være Sådan Her" gav hende lidt smart omtale, men blev ikke noget hit. Men det var nok også bare omtalen som Kristine Juliane gik efter:-)

Nu er der så rigtigt singleudspil klar fra den 18 årige Faaborg-pige i form af "Drømmen Nu I Nat".

Det er ikke Pop som på hendes cover, men istedet er den lette udvej som Medina-Wannabe-Light der er valgt.

Og Wannabe-Light er nok kodeordet her.

Nummeret er ikke stærkt nok og selvom Kristine Juliane synger godt nok til ikke ligefrem at være dår lig, så er det altså heller ikke noget just at prale af.

Især stykket "Jeg Tar En Risiko" er rystende dårlig. Om denne tekst-frase er skrevet til en Rapper, eller man har ment at sangerinden kunne bære det - vides ikke. Men godt er resultatet ikke.

Googler man lidt for at finde lidt info om sangerinden, dsukker der masser af fest-billeder, Wannabe-modelbilleder og endda en deltagelse i Miss Denmark By Night 2010 i Sunny Beach op.

Så alt i alt ligger det lidt i kortene, at det mere er kendis-livet der trækker og ikke musikken og så havde en deltagelse i Paradise Hotel måske været bedre.

Men et middel-Pop-ElectroPop-nummer der med stor sandsynlighed vil drukne hurtigt i mængden af den slags udgivelser. Men mon ikke vi får Kristine Juliane at se igen anyway?

Dayvide - Mitomany Mafy
(Rock)

vancairo | Fredag den 04. marts 2011 kl. 08:06

Jeg har ikke kunnet finde ud af andet om sangerinden Dayvide her, end at hun synger "Kristen Rock" og at hun netop nu hitter på/i Madagaskar - Afrika.

"Mitomany Mafy" (jeg ikke har kunnet oversætte) er et flot stykke stort og emotionelt PopRock - og Dayvide klarer bestemt også¨denne rolle i den tilhørende musikvideo.

Det er naturligvis et af de Hittip der får chancen her, selvom det er utopi at tro på et hit i Danmark, eller bare Europa, USA eller resten af vesten her. Men som er et godt eksempel på at der findes ufatteligt meget fed musik derude i verden i alle dens mange afkroge.

Det er vist første gang Madagaskar kommer i Hittip-sektionen her. Men hvis det utroligt smukke nummer her er visende for resten af musikken fra den store afrikanske ø, så bliver det næppe sidste gang.

Snup et lyt til noget god musik du næppe vil høre andre steder!

The Jam Band Ft. Stine Bramsen - Good Times
(Pop)

vancairo | Fredag den 04. marts 2011 kl. 08:05

Nu er jeg "farvet" af at jeg er en af de få der højest synes hvert 4. inslag i LIve Fra Bremen bare nærmer sig det morsomme. Og har altid haft svært ved at se superstjernerne i de danske Stand-Uppere der er tilknyttet dette. Da faktisk enhver TV-succes de har haft, har været Rip-Off.

Men musikken derfra, er en helt anden sag. Den kan jeg nemlig slet ikke lide:-)

"Kill Me On A Friday" fra firma-fest-gruppen The Jam Band, nåede alligevel Nr 16. på Danmark Hit 100, hvilket vel er en god indikator på at TV-optræden er den bedste reklame et stykke musik kan få - dårligt eller ej.

Til seneste sæson er stakkels Stine Bramsen fra Alphabeat featured.

"Good Times" hedder nummeret og selvom Live Fra Bremen og andre Christensen-Hjortshøj-Rimmer-Hvam-og-hvem-der-ellers-hører-til-i-det-slæng er omgærdet af en Kejserens Nye Klæder-stemning, så er det mig en gåde at hun er hoppet med på det samarbejde.

Nuvel, "verdensstjernerne" fra Alphabeat har med - og efter seneste album haft utroligt meget tid til lille Danmark. Men de eventuelle fans der stadigvæk måtte se gruppen som et internationalt hit-act, må da få et vink med en jernstang når Stine Bramsen er så desperat efter medietid.

Pop-Rockabilly-Motown-stemning - som til firma-festen eller skolekomedien kan også være fed nok. Men det her er altså trist.

Beklager:-(

maugust | Lør. 05. marts 2011 kl. 21:24

Du er ikke alene ... haha, synes også Live fra Bremen meget sjældent er rigtig morsomt.

DanmarkXander - Os to og mine lagner (Pop)
fede1988 | Torsdag den 03. marts 2011 kl. 20:03

DanmarkPuls - Let it Go (Pop)
doncx | Torsdag den 03. marts 2011 kl. 17:23

Heidi Herløw - Angerholic Danmark
(Rock)

vancairo | Torsdag den 03. marts 2011 kl. 05:12

Heidi Fra X-Factor, blev til Heidi og er nu igen blevet til Heidi Herløw.

MILF'en fra den første udgave af X-Factor DK er klar med en EP og singleudspillet "Angerholic" bliver iøvrigt fremført i X-Factor nu på fredag.

Kunne du lide hendes versioner af Annie Lennox-hittet "Why" eller Lis Sørensen's "Verden I Farver" eller var du måske mere til de JazzPoppede singler "Switch" og "Encore" fra debutalbummet?

Så bliver du muligvis slemt skuffet her!!

Heidi - eller Heidi Herløw er nemlig nu pludseligt gået Rock-vejen.

Blachman og Winding er væk og istedet er bla. Tim Christensen kommet indover og han leverer bla. guitarspillet på singlen her.

Nu er de her vilde stilskifter altid lidt underlige synes jeg. En ting er at skifte musikalsk stil, men helt til grin bliver det når man ser billedet af Heidi Herløv her, som nu skal forestillen en eller anden blanding mellem en dominatrix og en gårdejer fra 1864.

Men hvis vi bare fokuserer på nummeret, så er det faktisk både ganske fedt og også velproduceret.

Det mest spændende er vel så hvor meget Playground Music vil satse på det her project. For en video til nummeret burde være et must, hvis det skal blive til meget mere end et P3-hit.

Men snup et lyt til "den nye Heidi".

Lil´Kim - Black Friday
(Urban)

vancairo | Torsdag den 03. marts 2011 kl. 05:11

Egentligt er der vel ikke noget der kan måle sig med en rigtig chick-fight, vel?

Her er det The Queen Of HipHop Lil' Kim der langer ud efter den anden kvindelig Rapper Nicki Minaj, der p.t. er det hotteste af det hotteste i den amerikanske Urban-industri.

Men Lil'  Kim synes hun er en copycat, og der lægges bestemt ikke fingrene imellem på dette fede track.

"Black Friday" er et "svar" på nummeret "Roman's Revenge" hvor det er Nicki Minaj's gloser der ryger den modsatte vej.

Selvom det kan virke latterligt, så er det den slags her der gør Rap og HipHop fedt - og ikke samarbejde med Dance-producere, Rappen for Justin Bieber det at være med i Allstarz.

Snup et lyt til lidt rigtigt Hip Hop og hør hvordan man giver en ordentlig omgang verbale tæsk!

Anne Dorte Michelsen - Mød Mig På Halvvejen Danmark
(Pop)

vancairo | Torsdag den 03. marts 2011 kl. 05:11

Anne Dorte Michelsen har været en del af den danske musikscene de sidste 180 år (ja, det ER et fact).

Så forskellige ting som Tøsedrengene, Venter På Far og soloindspilninger af salmer har hun præsteret - og det uden man bliver i tvivl om hvem hun "er".

Desværre er hun også en af de danske kunstnere der ikke helt har fundet frem til Youtube. Og her tror jeg såmænd ikke det er et tåbeligt pladeselskab der står bag, men måske manglende interesse for det rent promotion-mæssige der gør det.

Men her er en "snippet" version af hendes nye smukke "Mød Mig På Halvvejen" som er produceret af Chief 1. Og ja - ved godt jeg har væeret efter ham som producer tidligere. Men her der rammer han og Anne Dorte Michelsen altså lige plet og det hele går op i en højere enhed.

Jeg kan bedst illustrerere det ved at sammenligne det med det bedste dansksprogede album de seneste 10 år - "Hvert Minut" fra Søren Poppe. Det var produceret af Jan Lysdahl - en anden producer jeg ikke altid har givet den bedste kredit.

Nå, men hvor om alting er, så er dette "Mød Mig På Halvvejen" et ufatteligt smukt nummer og Anne Dorte Michelsen beviser at trods sine 180 år i musikbranchen så leverer hun stadigvæk det bedste af det bedste og kan ramme lige ind i det inderste med sin skønne vocal.

(Og nej, her hentyder jeg ikke til at jeg den anden dag sad og blev pokkers rørstrømsk over hendes fantastiske version af "Hil Dig Frelser Og Forsoner"!)

Snup et lyt folkens!

Lola - Benned Elek
(Pop)

vancairo | Torsdag den 03. marts 2011 kl. 05:10

Gossip-sangerinden Beth Ditto er helt sikkert ikke den eneste der har fundet inspiration i Madonna's mest sexede videoer.

Her er det ungarske Lola der i videoen til singlen "Benned Elek" ("I Live In You") må siges - ligesom Gossip-frontkvinden, at have lånt godt og grundigt fra Madonna's erotiske "Justify My Love".

Musikalsk er vi genremæssigt ovre i Pop-ElectroPop og nummeret er i denne uge ny i Top 5 i Ungarn og sniger sig ind på vores NEOCHART's 25. plads.

Usher Vs. Donna Summer - Dj Got Us Falling In Hot Stuff (Djs From Mars Bootleg)
(Dance/Electronica/House)

partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 17:19

Bootleg = Mix af 2 sange, eksempel : Du tager tekst og vokal fra den ene sang og så beatet/sounden fra den anden sang og mixer de to ting sammen = Bootleg.

Der er flere beviser på at det nemt kan medføre et stort hit.

Her er det ultra populære Dj´s from Mars som har leget med Usher´s store comeback hit 2Dj Gut Us Fallen In love" og så et af Donna Summer´s største hits, "Hot Stuff".

De to ting mixet sammen giver så nummeret "Dj Got Us Falling In Hot Stuff".. Ufattelig fedt.

Jeg ved godt det ikke er en officiel single, men tilmed er der lavet en super fed video.

Så den skal da have chancen.

Mike Posner Feat. Lil Wayne - Bow Chicka Wow Wow
(Urban)

partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 16:58

Mike Posner slog igennem med hittet "Cooler Than Me" i 2010 og som stadig hitter godt, gjorde ikke væsentligt af sig på anden singlen "PLease Dont Go", et nummer jeg ellers synes er mindst lige så fedt som første singlen.

Nu har Mike Posner så teamet op med netop løsladte Lil Wayne, som nok mest er kendt for mega hittet "Lollipop" og så hans trang til store skydevåben og hårde stoffer.

"Bow Chicke wow wow" er stilmæssigt langt fra den elektroniske prægede "Cooler Than Me" da vi her er ovre i pop universet og jeg synes virkelig at det passer fint til Mike posner, hvis vokal får en blødme og endnu mere kommerciel sound.

vancairo | Lør. 05. marts 2011 kl. 00:25

Fedt nummer. Spændende og se om det bliver et hit!

Adam Lambert - Fever (Pop)
partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 16:53

USAChris Medina - What Are Words (Pop)
partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 16:51

DanmarkKato Ft. Jon - Turn The Lights Off (International Video Version) (Dance/Electronica/House)
vancairo | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 15:25

Tocadisco Feat Lennart A Salomon - Alright (Dance/Electronica/House)
partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 14:56

The Japanese Popstars - Song For Lisa
(Dance/Electronica/House)

partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 14:53

Jeg tror det hører til sjældenthederne, at der testes Irsk dance musik her på Chartbase.

Men ikke destro mindre vil jeg nu tippe The Japanese Popstars og selv om kunstnernavnet ikke tyder på at de stammer fra Irland, er det dét de gør, T J P har tidligere vundet et hav af dance awards og er ultra populære på den Irske dance scene.

Nu er de så single aktuelle og forsøger at bryde igennem internationalt med nummeret "Song For Lisa".

Det er en blanding af flere genre hvor alternativ og dance bryder mest igennem, hvis jeg skal sammenligne det med noget må det være Britiske Goldfrapp.

Hitmakeren Benny Benassi er hentet ind på remix fronten, så der skulle være lagt i kallelovnen til et stort hit her.

En radiostation som P3 vil nok æde det her råt, mens mere kommercielle The Voice ikke vil røre det med en ildtang.

vancairo | Lør. 05. marts 2011 kl. 00:23

God anmeldelse. Meget rammende!

Snoop Dogg - Sweat (Urban)
partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 14:47

Kriss Evans - Dance 2 Nite (Pop)
partyfever | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 14:42

DanmarkMads Langer - You´re Not Alone (New Video Version) (Singer/Songwriter)
vancairo | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 05:28

Emma Green - Take A Look Danmark
(Pop)

vancairo | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 05:24

Sexet, sexet og så lidt sexet!

Det er den korte men gode beskrivelse af singleudspillet "Take A Look" fra danske Emma Green.

Pop med Urban-beats og ElectroPop-feeling og så en "ko-klokke" der gør nummeret så funky at det rent faktisk gør fysisk ondt.

Her til addes så en kælen sexet vocal fra den smukke Emma Green, som giver éen sved på panden og søvnløse nætter og så har man en single som burde blive et hit!

Det er den ikke - endnu. Og bliver det måske heller ikke. Men så er det hverken pga tracket eller sangerinden, men nærmere pga af de forstokkede danske musikmedier.

Men kommer hittet ikke her, kommer det ganske sikkert senere. Jeg har haft fornøjelsen af at lytte til et par tracks yderligere fra Emma Green og det lover hamrende godt. Udover det, er der nyt på bedding bla. måske et samarbejde med det SydAfrikanske Dance-/House-project GoodLuck som Philip netop tippede i weekenden med deres hit "Take It Easy" som nu lægger an til at blive et stort hit.

Udover det så HAR Emma Green faktisk allerede hittet i det små.

I 2008 hittede hun bag ved som guitarist og korsanger - og såmænd også sangskriver, for Sandee May med singlen "Spanish Fly" efter at have deltaget i det danske Melodi Grand Prix.

Både ChartBase Top-100 og Danmark Hit 100 havde et kort besøg af hittet.

Men nu på egne ben og med anden genre er sangerinden altså klar til for alvor at slå igennem.

Det eneste jeg bare håber på, er at der ikke kommer en video til udspillet her. Er bange for at mit helbred og mit hjerte i særdeleshed ikke ville kunne klare det:-)

Snup et lyt folkens - hvis i tør!

Los Autenticos Decadentes & Fidel Nadal - Tribus Urbanas
(Reggae/Dancehall/Ragga/Ska)

vancairo | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 05:23

Argentinske Los Autenticos Decadentes er noget så sjældent som et Latino-Ska-band.

Her på nyeste udspil "Tribus Urbanus" har de fået hjælp af den ligeledes argentinske, Reggae-kunstner Fidel Nadal og hvor ER det bare utroligt fedt!

Naturligvis aldrig et hit der vil nå disse breddegrader, men det betyder heldigvis ikke at vi her på ChartBase.dk undgår hittet.

I denne uge er det en NewEntry på vores NEOCHART som Nr 22. - selvfølgelig pga Top 5 succes i hjemlandet.

Men er du til lidt mere end bare det sædvanlige, du "får lov til at høre" på P3 og/eller The Voice. Så skal du simpelthen snuppe et lyt til dette ufatteligt fede og godt-humør-smittende hit!

Solport4 - Masterplan Danmark
(Rock)

vancairo | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 05:22

De genre-ustyrlige drenge i Solport4 har indtil videre haft 2 hits på ChartBase Top-100 - "I Mine Arme" og "Ind Til City".

To hits man ikke umiddelbart kan forbinde genremæssigt. Men hvad gør det når det hitter?

Her er det endnu et track fra EP'en Victor Mensch vi har fornøjelsen af.

"Masterplan" bringer Rock-guitaren tilbage i fokus og springer man "Ind Til City" over, ligger nummeret lige til højrebenet som opfølger.

The Cure Ft. Lars H.U.G. (en tidlig éen - da han var god) - men som sagt med federe guitar - og så er beskrivelsen af nummeret her på plads.

Ikke så catchy som "I Mine Arme" og heller ikke så syret som "Ind Til City". Et sted midt imellem og klart et nummer som næppe vil skuffe de fans de har fået her på ChartBase.dk men nok ikke et der hiver så mange nye indenbords.

Mighty Mouth Ft. Soya - Tok Tok (Tapping)
(Urban)

vancairo | Onsdag den 02. marts 2011 kl. 05:22

Urban-duoen Mighty Mouth er i denne uge nye i Top 5 i SydKorea og dermed også klar til vores egen NEOCHART på plads 21. med singleudspillet "Tok Tok (Tapping)".

Næppe et udspil der ville have de store chancer udenfor Asien, selvom det er UrbanPop - det er simpelthen lige det for overdrevet og karikeret.

Når jeg nu tipper det, er det faktisk pga sangerinden Soya der er featured på hittet.

Jeg synes hendes vocal lyder ufatteligt meget som Alphabeat's Stine Bramsen - og hvad det betyder ved jeg så ikke:-)

Men tag en lytter og fortæl om jeg har ret?

Har Stine Bramsen en vocal-tvillingesøster i SydKorea?

Topmodelz - Your Love (Reloaded)
(Dance/Electronica/House)

partyfever | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 16:55

Tyske Topmodelz havde for et par år siden deres største hit med cover versionen af "Your Love".

Nu er Topmodelz i denne uge, ugens højst pladserede nyhed på den Tyske Dancechart med en Reloaded version af "Your Love".

Jeg må synes faktisk at denne nye version er klart federe end deres originale cover version, og det ser da også allerede nu ud til, at den bliver et større hit.

Det er lidt forstyrrende at denne irriterende radio dj snakker lidt ind over nummeret, men det giver stadig et rigtig godt billede af hvor fedt et nummer det er.

 

På denne Reloadede single findes der remixes fra :

Dj´s From Mars

Money G

Sunrider

Soeren Lindberg.

Akon - Love Handles (Dance/Electronica/House)
partyfever | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 16:47

Love Unit - 2 Times 2k11 (Dance/Electronica/House)
partyfever | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 16:45

Ma.Bra. Vs. Dj Lhasa - Heaven Italien
(Dance/Electronica/House)

partyfever | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 16:37

Brugere herinde, som tidligere har huseret på søstersiden Hitsurf, kender sandsynligvis Dj Lhasa, som er en Italiensk Dj, som B.la. står bag projektet Two Cowboys som hittede over hele Europa i 1993 med klassiekeren "Everybody Gonfi Gon" og sidenhen har hittet ikke mindst med et af de aller største dance hits i de foregående år 2000, "Guilia", som han lavede i samarbejde med lige så kendte Gabry Ponte.

Her er Maurizio Braccagni eller som før nævnt Dj Lhasa i samarbejde med den ligeledes Italienske Ma.Bra på singlen "Heaven".

Det er ikke en cover version af Bryan Adams hittet, men derimod er melodien i versene lånt fra Cindy Lauper nummeret "Time After Time", faktisk ret godt fundet på og det gør ikke mindst at denne dance sag er noget af det bedste dance der er kommet frem i rigtig lang tid.

DanmarkJokeren - Jeg Vil Altid (Elske Dig For Evigt) (Urban)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:55

Danmark4 Guys From The Future - Don´t Help Me Up (Alternative)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:53

DanmarkStine Kinck - Kys (Ronco´s Original Remix) (Dance/Electronica/House)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:52

DanmarkEmma Acs - Fever (Alternative)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:50

DanmarkMGP Allstars - Fantalastisk (-)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:46

AKB48 - Become A Cherrytree (Asian/J-pop/K-pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:46

Jeroen Van Der Boom & Leonie Meijer - Los Van De Grond (Pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:46

DanmarkKalle Pimp & Don Savlo - Hold Afstand (Urban)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:46

Lehmber Hussainpuri - Sadi Gali (-)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:46

IU - Didn´t Know About Me (Asian/J-pop/K-pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:45

Kobukuro - Blue Bird (Pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:45

DanmarkMeller - Kom Her Hen (Urban)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:45

Tegomass - Blue Bench (Pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:45

Christian Walz - Like Suicide (Pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:45

Khalil Fong - Because Of You (Pop)
vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 08:44

Veronica Maggio - Jag Kommer Sverige
(Pop)

vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 07:43

Lidt Alternativ-P3-Pop her fra svenske Veronica Maggio.

For et par år siden var hun ugens Uundgåelige På P3 med nummeret "Måndagsbarn" der på den måde blev hypet til at hitte her i Danmark.

Nu er der så nyt udspil fra sangerinden og egentligt lidt overraskende at dette ikke også er blevet Uundgåelig.

Men sådan er det. I denne uge har P3 valgt den højest placerede nyhed på UK listen og de kan jo ikke altid være lige forudsigelige....................:-)

"Jag Kommer" hedder udspillet her, som nok skal få en hel del til at tænke på andre og mere intime situationer end en bustur. Og det er ikke helt forkert, ihvertfald ikke hvis man hører på måden det synges på:-)

Men snup et lyt og se om du ved hvad jeg mener og ellers - ja så må det jo være mig der har en dirty mind:-)

The Kenneth Bager Experience Ft. Aloe Blacc - The Sound Of Swing (Part 2) Danmark
(Pop)

vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 07:43

Så er Kenneth Bager klar med endnu et fragment - eller faktisk er det genbrug.

"Sound Of Swing" her i et Part 2., m,ed amerikanske Aloe Blacc (ham med "I Need A Dollar") på vocalen.

Og jo - det virker faktisk, med dette input. Det giver lige nummeret det ekstra der skal til, for at gøre det til andet end underlægning for Cecilie Frøkjær's scoringer eller alskens reklamer. Nu er der tale om en single og måske endda et hit.

Og så er der lavet en fed, skør og syret musikvideo til, som adder endnu Gnarls Barkley-tesse oveni - for jo. Med bare lidt god fantasi, kunne man godt forestille sig Cee-Lo Green og Danger Mouse hitte med det her.

Faktisk vil jeg vove at påstå at med den rette promotion (Same Ol' Same Ol') så kunne dette sagtens blive et internationalt hit.

Men bedøm selv!

Darkness Falls - Hey! Danmark
(Rock)

vancairo | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 07:42

Jeg har nu i flere uger villet tippe "Hey!" her fra den danske duo Darkness Falls, men har igen og igen enten glemt det, eller bare "sprunget over hvor gærdet var lavest" og tippet noget andet jeg bedre kunne lide.

Og det er heller ikke fordi jeg er helt vild med pige-duoen her, der består af Ina Lindgreen og Josephine Philip.

Sidstnævnte er bla. kendt fra den overhypede pigeduo JaConfetti og en del andre P3-ynglinge.

Og det er lidt de vi har fat i her igen. Smagsdommer-musikken, som en lille skare meningsdannere har magt nok til at gøre til et hit.

Som sådan ganske udemærket - det er det meste musik. Men andet end et Rip-Off fra 60'er Rocken, som ligeledes The Raveonettes allerede har hittet med, synes det ikke.

Men noget tyder på at de er begyndt at blive hypet i det tyske også og så skal de naturligvis have et par linjer med her - ja det skulle de alligevel:-)

Men snup et lyt - min smag er sjældent talende for masserne, så måske du kan lide det!

KC - Please Don´t Go
(Dance/Electronica/House)

Philip | Tirsdag den 01. marts 2011 kl. 07:33

For ca. 117. gang skal vi høre en nytolkning af KC & His Sunshine Band og deres 1979-hit, "Please Don´t Go".

 

Men dette her synes jeg sgu lyder for fedt.

Og så er det KC selv man har valgt at bruge til vokalen.

 

Det er italienske Fabrizio Gatto der har stået for produktionen. Han stod også for en del af 80´ernes italodisko-produktioner, bl.a. Raggio Di Lunas hit fra 1985, "Comanchero".

http://www.youtube.com/watch?v=rbmZ8Up70Hc">http://www.youtube.com/watch?v=rbmZ8Up70Hc

 

Lee Hutton - Hollywood Girl Danmark
(Pop)

doncx | Mandag den 28. februar 2011 kl. 16:53

Engelsksprogede Lee Hutton har smækket dette track på scenen, til lørdagens (lettere opreklamerede) DMGP i Ballerup Superarena. Den eneste, jeg kunne have forestillet mig selv at stemme på, hvilket jeg også gjorde, var dette vaskeægte boyband-popnummer "Hollywood Girl". 

Det er rendyrket pop når det er bedst, og lige præcis sådan, som jeg synes verden, og ikke mindst Danmark, har brug for det. Det bringer nogle glade minder med sange fra bl.a. Westlife og Backstreet Boys frem i mig, og hold k*ft hvor jeg elsker det her nummer.

Derfor kom det også som en tung sten over fødderne, da jeg fandt ud af, at Lee ikke engang fik kommentarer fra juryen, og derforuden heller ikke kvalificerede sig til semifinalerne. 

Men her er altså det, jeg synes har været det bedste nummer, der længe har været at finde i Melodi Grand Prix i mange år - jeg tror vi skal helt tilbage til hr. Seebachs stortid (altså ikke Rasmus, men hans far Tommy), før jeg igen for samme følelse indeni, som jeg gør ved den her.

Men i skal have god lyttelyst, for det har jeg ihvertfald haft :)

vancairo | Tirs. 01. marts 2011 kl. 07:32

Det var lige netop britisk boyband jeg tænkte på da jeg hørte nummeret - og jo, det er rigtigt fedt!
Tror måske at de fleste af numrene var gode og faktisk ufatteligt lige hvad det angår. Eller det er ihvertfald min smag.
Men skægt at se at de 3 udenlandske solister alle fik en over næsen.

Anne Noa - Sleepless Danmark
(Pop)

vancairo | Mandag den 28. februar 2011 kl. 14:08

Den 17 årige sangerinde Anne Noa snuppede 2. pladsen ved årets danske Melodi Grand Prix, lige efter A Frind In London's "New Tomorrow".

Op til finalen havde hun døjet med lungebetændelse, hvilket ikke gør præstationen mindre fantastisk.

Det er Pop-PopRock der virkeligt brager der ud af.

En lille sjov ting er, at jeg synes nummeret minder om Bryan Rice's "Breathing" fra sidste år - der også endte på 2. pladsen.

Helt underligt er det måske ikke, da en af sangskriverne - Peter Bjørnskov er den samme.

Også Lene Dissing og ikke mindst John Gordon har leget med her.

John Gordon skrev tyske Lena's "Satellite" sidste år, der jo som bekendt vandt den internationale Melodi Grand Prix.

Anne Noa's vocal kan nok også minde en hel del om Lena's... og sådan kan vi blive ved.

Men utroligt fedt Pop-nummer, der i denne uge er 3. højst placerede NewEntry på plads 29. af Danmark Hit 100 kun overgået af vinder-sangen fra A Friend In London og tilbagevendte Nik & Jay.

Stine Kinck - Hvad Hjertet Lever Af Danmark
(Urban)

vancairo | Mandag den 28. februar 2011 kl. 02:58

Den mest sexede optræden og et af de 2 fedeste numre ved årets danske Melodi Grand Prix - var begge indehavet af Stine Kinck (hvis i spørger mig).

Lige som jeg var belevet iriiteret over den noget latterlige musikvideo til nummeret "Kys" så leverer hun sådan et fedt nummer her og alt er glemt:-)

Hvis "Hvad Hjertet Lever Af" havde vundet, kunne man have håbet på at flere af de store danske sangskriver og producer-navne havde turdet at tage kampen op næste år. Udelukkende fordi Pharfar vovede pelsen denne gang.

Men kan selvfølgelig stadigvæk håbe på det. Men de fleste er så bange for rent faktisk at blive "dømt ude" at de ikke tør.

Så KÆMPE thumbs up til Pharfar & Co. Alt for godt gået!

Men nyd lige endnu engang Stine Kinck og hendes performance her. Hvor ER det bare Diva af den gode slags og nummeret vinder mere og mere ved hvert lyt.

Et af de 6 MGP-numre der har fundet vej til ugens Danmark Hit 100 - fortjent!

 

Christopher Brandt - Emma Danmark
(Pop)

vancairo | Mandag den 28. februar 2011 kl. 02:58

Den havde det hele - men nåede alligevel ikke mellem de sidste 4 i gårsdagens MGP.

Rasmus Seebach-sound - endda RIGTIGT MEGET hans "Engel"..."Emma".... nej det var "Engel" den rigtigt hed:-)

Og så bliver der bandet løs her også, som det sig hør og bør i dag i et hvert hit med respekt for sig selv:-)

Fedt Pop-nummer som også er ny på ugens Danmark Hit 100. Men måske FOR plagierende til at gå hen og vinde det danske Melodi Grand Prix 2011.

... Nåeh nej, det stoppede jo ikke A Friend In London fra at gøre det...:-)

Avalyn - Falling Danmark
(Rock)

Philip | Mandag den 28. februar 2011 kl. 02:57

Peter Mathiasen, Kåre Hansen, Kristian Bang og Theis Ellegaard Jakobsen er de 4 fynboer bag rockgruppen Avalyn. I 2009 blev de kåret som Årets Fynske Rockfund

 

Martin tippede nummeret "City" sidste forår, og videoen fik også en plads på vores CB Video Chart DK.

Nu er de ude med en ny single der hedder "Falling". Helt ny er sangen godt nok ikke, eftersom den oprindeligt var med på deres første EP som kom på gaden tilbage i 2006, men nu er den klar til officiel udgivelse som selvstændig single.

 

Det er en god gang luftig rock og en lækker produktion, der minder mig lidt om 80´er-bandet Aztek Camera på enkelte områder.

Man tag selv et lyt til de 4 fynske gutter.

Philip | Man. 28. februar 2011 kl. 16:33

Så er linket opdateret til den aktuelle 2011-version af sangen.

Ugens HitPick

Aurea - Busy (For Me)
(Urban)

vancairo | Mandag den 28. februar 2011 kl. 00:44

Når vi præsenterer ugens HitPick her på ChartBase.dk, har vi altid store forventninger og forhåbninger til det hit vi kaster for løverne (jer).

Men i denne uge må både forventninger og forhåbninger siges at være skruet helt i top - op hvor de ikke kan komme højere op!

Lad mig præsenterer den portugisiske sangerinde Aurea og hendes single "Busy (For Me)"!

Glem alt om Amy Winehouse-comeback og Duffy-flops. Det her er simpelthen bedre end disse 2 superstjerner og nummeret er ligeså!

Hun er kun 23 år, men hvilken indlevelse, vocal og karisma der er her, det er helt utroligt.

Hvis det her var en engelsk sangerinde var der uden tvivl dømt Nr 1. hit verden over. Og selv om Aurea her er portugisisk (og hvor mange portugisiske sangstjerner kan du nævne?) så burde præstationen på nummeret her, være nok til et kæmpe gennembrud - alligevel!

Så meget enkelt folkens:

Aurea's "Busy (For Me)" er ugens HitPick - en skøn blanding af Soul og Blues - fordi at det simpelthen ikke bliver bedre end det her!

Længere er den ikke.......!

Vælg en uge
Januar01020304
Februar05060708
Marts0910111213
April14151617
Maj18192021
Juni2223242526
Juli27282930
August31323334
September3536373839
Oktober40414243
November4445464748
December49505152

Vælg et år:

2007   2008   2009  

2010   2011   2012  

2013   2014   2015  

2016   2017   2018  

2019   2020   2021  

2022   2023   2024